Suunnittelutyöt

Meiltä saat monenlaista suunnittelupalvelua. Luottopainomme painaa  paljon muutakin kuin postikortteja – yhteistyömme sujuu mutkattomasti ja luotettavasti, ja hinnatkin pysyvät kurissa. Meiltä voit tilata painotuotteet kerralla suunniteltuina ja painettuina, me hoidamme hommat alusta loppuun. Myös sähköiset materiaalit luonnistuvat. 

Teollisen muotoilun puolelta meiltä saa konseptimuotoilua, mallinnuksia ja pienoismalleja. Mitä vain tarvitset, kysy pois! 

Suunnittelutyöt teemme joko etukäteen sovitulla urakkahinnalla tai tuntihinnalla. Tuntitaksamme on 65 € / h + alv. Korttituotteissamme perussuunnittelu kuuluu hintaan. 

Ota yhteyttä! elisa@hartikka.net  040 5288 213 tai  christian@hartikka.net 040 664 7889.

Case Elsan Ekopaja

Suunnittelimme ja toteutimme loppukesän ja alkusyksyn 2021 aikana heinolalaiselle Elsan Ekopajalle uudet tuotepakkaukset ja monipuolisen valikoiman muita tuotteita. Alla kuvassa pääosa: mainoskylttejä läheiselle frisbeegolfradalle, A3-julisteita messuille, itse tuotepakkaukset, ilmoitus harrastelehteen ja materiaaleja varainhankintakanpanjaan. Kuvasimme tuotteet myös yhteistyössä valokuvaaja Sonja Lahtisen kanssa (Sonja on myös yksi kustantamomme taiteilijoista), ja kuvista teimme Elsan Ekopajalle tarvittavia kuvia nettisivuille pudotettavaiksi. Elsan Ekopajaan voi tutustua heidän sivuillaan ja sieltä myös voi ostaa saippuaa tai kysellä varainhankintaprojekteista. 

Case Ravintola Piano

Suunnittelimme ja toteutimme kesällä 2021 helsinkiläiselle, Pasilassa sijaitsevalle Ravintola Pianolle ulkoasun päivityksen ja materiaalit tunnettuuden lisäämiseksi. Ravintola sijaitsee aivan kauppakeskus Triplan naapurissa, mutta naapurit eivät olleet sitä vielä löytäneet. Näillä materiaaleilla ei ohitse voinut enää kulkea huomaamatta. Teimme heille mm. jättibanderollin talon seinään, A-ständit, Human standit, jotka liikkuivat lähialueella, uudet menut ja flyerin tapaan jaettavat menukortit. Kannattaa käydä maistamassa Pianon herkkuja!