Adalmina Helsingissä

25.08.2020

Eilen saimme harvinaisen vieraan, kun Kuutamo-sarjamme oululainen kuvaaja Adalmina Ollanketo poikkesi Helsingissä. Saimme häntä kierrättää keskustassa ja juonimme jo uusia juttuja. Kuutamo-sarjassa on nyt 10 kuvaa, yksi jokaiselle kuukaudelle, paitsi elokuulle ja joulukuulle. Joulukuun kuvaksi on yksi ehdotus, saatamme julkaista sen jouluksi. Ehkäpä elokuun korttikin saadaan, jos kuu osuu oikealle kohdalle Adalminan etsimessä! 

Kuutamo on ollut yksi meidän suosituimmista sarjoistamme, siitä on tykänneet sekä korttien ostajat että niiden vastaanottajat. Hienoja ne onkin! Mikä on sinun suosikkisi?

Kohtahan alkaa myös joulukorttien sisäänostoaika. Adalmiina kuvasi viime jouluksi Joulukissat-sarjan kissoistaan Mikosta ja Mallasta, jotka olivat päätyneet piraattituotteisiin jonkun varastettua Adalminan kuvan. Kissat siis ovat erittäin kuvauksellisia ja nyt ne ovat päässeet joulukortteihin ihan luvallisesti. Pitäytykäätte siis kaukana piraateista ja ostakaatte Original Adalmina Ollanketo -tuotantoa meiltä!