Uusimmat uutuudet

Pitkään olen etsinyt kuvia kaloista niiden omassa elinympäristössään, ja nyt vihdoin niitä löytyi! Pekka Tuurin kuvaamina tässä sarjassa on sekä tuttuja kaloja että tuntemattomia otuksia. Niistäkin jotkut ovat hyvin yleisiä, vaikkei niin tunnettuja täällä pinnan yläpuolella. Sukella kanssamme pinnan alle ja tutustu pohjoisten vesiemme rikkaaseen...

Sirpa Järvinen Art on tehnyt upeat, luontoaiheiset maalaukset, jotka nyt julkaisimme korttisarjana. Värikkäät, suloiset ja kesäiset kuvat tuovat hyvää mieltä niin arkeen kuin juhlaakin. Mikä on suosikkisi? Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tarjoustuotteisiin on sekä lisätty tuotteita että päivitetty varastosaldoja ja poistettu loppuunmyytyjä. Siellä on vanhojen painosten häntiä ja poistuvia tuotteita edullisesti. kaikkia poistuvia ja poistettuja tuotteita voi tietysti tilata edelleen tilaustuotteina. Voit myös tiedustella hajakappaleita, jos lempparisi on päässyt loppumaan!...

Etkö löytänyt aiemmin syksyllä julkaistua Metroasemat 2022 -sarjaa? Eipä ihme, koska niistä puuttuivat linkit. Eivät siis näkyneet sivuilla. Asia on korjattu ja nyt näkyy! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Anu Lyra on näiden korttien takana. Korteissa tontut puuhailevat jouluisten askareiden parissa. Korteista huokuu vanhan ajan tunnelma ja lapsuuden leikkisyys. Sarjassa on viisi korttia. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tanja Merosen kuvaamassa joulukorttisarjassa itse Joulupukki seikkailee revontulien alla, ja kortit ovat nimetyt sananparsien mukaan. Herkulliset ja kauniit kortit löydät joulukorttien joukosta! Sarjassa on seitsemän korttia. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Ei olla vielä kesästäkään selvitty niin jo joulukortteja pukkaa! Jälleenmyyjät ovat ajoissa liikkeellä, joten tämä kausi alkoi nyt. Kauden avaa uutuutena Petteri Holmin Ne toiset tontut, kiltisti pikkutuhmat tonttukortit. Ne, jotka arvostaa, arvostaa todella, ja joillekin ei ehkä näitä kannata lähettää… Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Nyt uutuutena Maarit Koiviston kuvaamat upeat perhoset! Mitä kaikkea Suomen luonnosta löytyykään, kun pitää silmänsä auki ja kohti polun reunuksia? Upeaa väriloistoa, hienostuneita muotoja, todellisia luonnon ihmeitä. Tässä sarjassa 12 upeaa perhosta, Tutki ja ihastu! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Pitihän näistä kortitkin tehdä, on ne vain iin hienoja. Kaikkein rakastetuimmat klassikot, upeimmat maalaukset. Taustalla on taiteilijan omakuva tai muotokuva pikkuvinjettinä. Klikkaa omasi Korttikaupasta tai jälleenmyyntiin Tukusta!