Uusimmat uutuudet

Iisa Mönttisen Kukkakranssi on nyt saatavilla kolmella tekstillä: Kiitos, Onnea ja Iloisia eläkepäiviä. Kiitos-kortti on Korttikaupassa Kukat-sarjassa mukana kuten ennenkin, Onnea ja Iloisia eläkepäiviä -kortit ovat toistaiseksi vain Tukussa esillä. Kuluttaja-asiakkaille tilauksesta 5 kpl erissä, valitettavasti nämä eivät ole Korttikaupassa esillä....

Nyt saimme kauppaan Manun uusitun Tyyntä ja myrskyä -sarjan. Tässä on nyt kuusiuutta ja upeaa maisemakuvaa veden ääreltä. Edellisiä on vielä varaston pohjalla jäljellä, joten jos joku niistä vielä houkuttaa, niin kysy – jotain voi vielä löytyä. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Manu Sundin Tyyntä ja myrskyä -sarja laitettiin uusiksi. Sarjan Turun satama-kortit ja Bengtskärin majakka siirtyivät uuteen Rannikkokaupungit-sarjaan, johon tuli myös uusia kuvia Turusta, Naantalista ja todella huikea haloilmiö Vaasan kaupungin yllä. Nyt oli kuvaaja oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Klikkaa tästä Korttikauppaan ja Tukkuun.

Uusi sarja Sävelterveiset ehdottaa tervehdyksen saajalle hetkeen sopivaa soittolistaa. Listalle on kerätty sekä radiossa soivia, tuttuja kappaleita, että hieman tuntemattomampia helmiä. Kerää lista suosikkipalveluusi ja pistä lista soimaan! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun. Surffaamalla löytyy sivulta Grafiikkakortit.

Janne Autere on kuvannut uuden Metsänväki-sarjan, jossa hirvet, karhut ja sudet kulkevat luontaisissa ympäristöissään. Janne kuvaa eläimiä ja maisemia Etelä-Lapissa, jossa hänellä on luontomatkailuyritys Hikes n' Trails. Kuvausmatkat suuntautuvat usein itärajan tuntumaan. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Uusi sarja Unikuvia on MysticArtDesignin käsialaa. Nimimerkin takana on Saksassa asuva taiteilija, joka haluaa pysyä anonyyminä. Hän kokoaa fotomontaasinsa DAZ-3D-ohjelmalla ja lopputulos on huikea; surrelaistisia maisemia, unenomaisia näkyjä, hämmentäviä koosteita. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Nyt ne on vihdoin täällä, nimittäin pakettikortit! Kortit on taitettuja ja koko on A7. Ensimmäisessä erässä on kuusi erilaista, josita kaksi on Kattikullat-sarjaa, kaksi Lammikon laidalta ja kaksi Kukkakransseja. Nämä ovat myynnissä Korttikaupassa kahden kortin valikoimina ja Tukussa 10 kpl erissä. Tästä Korttikauppaan ja tästä Tukkuun. Kortit on...

Nyt on lentsikoita! Näitä on kysytty, odotettu ja haaveiltu, nyt niitä on! Antti-Jukka Tuomela on kuvannut lentokoneita eri tapahtumissa vuosien mittaan ja siitä sadosta keräsimme tämän sarjan. Komeita, vai mitä? Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.