Uusimmat uutuudet

Korttikauppaan on lisätty nyt Tarjoustuottet-sivu, jossa on vanhoista painoksista jääneitä valikoimapakkauksia edullisesti. Paketteja on rajallinen määrä, ja määrät on syötetty järjestelmään, eli ei pitäisi olla mahdollista ostaa enää kun kaikki on myyty. Saattaa olla, että tuote jää silti näkyvin, koitan kyttäillä tilannetta ja poistaa myydyt...

Nyt meillä on tarjolla myös kortteihimme sopivia kirjekuoria. Kuoria on muutamaa väriä ja kahta kokoa – sekä A6-korteille että neliökorteille. Tukussa ne ovat myynnissä 10 kpl nipuissa ja Korttikaupassa yksittäin. Käy poimimassa sopivat korttien mukaan! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Kari Haklin kuvaamat Helsinki-aiheiset korttisarjat Muuttuva Halsinki ja Elävä Helsinki on nyt yhdistetty yhdeksi Muuttuva Helsinki -sarjaksi. Siinä on nyt kahdeksan suosituinta kuvaa edellisistä sarjoista. Käy bongaamassa! Tästä Korttikauppaan ja Tukkuun.

Lisäsin Korttikauppaan pieniä uusia juttuja. Siellä on nyt Korttikauppa-sivun loppupäässä kaksi uutta tuotetta, 5 kortin nippu ja 10 kortin nippu. Voit siis tilata jotakin haluamaasi korttia 5 tai 10 kpl, jos vaikka koko valikoima ei kiinnosta mutta sitä yhtä tähteä ois kiva lähetellä sinne ja tuonne.

Vantaa!

24.02.2021

Helsinki- ja Espoo-sarjat saivat seurakseen Vantaa-sarjan. Kohteina ovat Hakunilan kartano, Pyhän Laurin kirkko, Tikkurilan vanha asema, Heureka sekä Artsi-museo. Lentokenttä olisi ollut kiva kohde tähän, mutta on aika haastava kuvattava… ehkä vielä saamme tähän jatkoa! Ja muutakin kuvattavaa Vantaalla vielä on. Jos joku kohde mielestäsi puuttuu ja...

Tilaustuotteet-sivut ovat nyt uudistuneet! Isoimmat muutokset ovat Tukussa, jossa tuotteet on listattu hintoineen ja pakkausvaihtoehdot ovat nyt erikseen. Korttikaupan puolella tilaustuotteissa on myös pientä hienosäätöä. Toivottavasti nyt löytyy helpommin oikeat vaihtoehdot itse kullekin! Lisätietoja ja aineistokyselyt osoitteeseen ...

Sanna Pyyhtiä-Lepistön suosittu Kynänjälkiä-sarja on uusittu! Sarjassa on nyt seitsemän kuvaa, kaikki värikkäitä. Suosituimmat kuvat pitivät paikkansa, kuten Kissa ja sininen kuu sekä Sydänpöllöt. Jotkut saivat väriä mukaan, kuten Kukka tuulessa. Uutena kuvana on Kissa piilossa, ja se on SÖPÖ. Linkit: Korttikauppaan tästä ja Tukkuun tästä.

Meillä on uusi taiteilija, hattulalainen Ulla Kauhanen, jonka ensimmäinen sarja on Varikset. Nämä ilmeikkäät siipiniekat sopivat moneen muistamiseen ja ilahduttamiseen. Sarjassa on kuusi erilaista maalausta. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.