Uusimmat uutuudet

Suosittu Aurora Borealis -sarja uusiutuu kevyesti: Norjan puolella kuvattu Senja-kortti vaihtui Tampereen Kaupinojalla kuvattuun korttiin. Viimeiset Senja-paketit myydään tarjoushinnalla pois. Käy noukkimassa pois! Kuvassa Tampere.

Adalminalta on tullut uusi kuva Kuutamo-sarjaan. Mystic Moon on lisätty Tukkuun. On tuo upea. Sitä ei ole vielä valikoimissa mukana, mutta voi tilata myös Korttikaupasta 5 kpl nippuna. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tarjoustuotteita on muutettu siten, että ne löytyvät myös normaalisti mistä aiemminkin, aihepiirien mukaan tai Tukussa sarjan mukaan. Näin ne ehkä osuvat paremmin silmiin. Löytyy ne edelleen myös koottuna Tarjoustuotteet-sivulta. Noukkikaahan pois!

Helsinki-Finland-sarjan Eduskuntatalo-korttiin on vaihdettu kuva, samoin Vantaa-sarjan Vanhan aseman kuva on vaihdettu. Vantaa-sarjan kuvia on myös käsitelty uudelleen. Joku hosupetteriina oli laittanut edelliset (en tunnusta)!

Näitä on odotettu! Juuri sopivasti kesää odotellessa saimme Anne Mattssonilta upean perinteisiä purjelaivoja kuvaavan korttisarjan. Kortit on kuvattu etupäässä Helsingin edustalla. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Korttikauppaan on lisätty nyt Tarjoustuottet-sivu, jossa on vanhoista painoksista jääneitä valikoimapakkauksia edullisesti. Paketteja on rajallinen määrä, ja määrät on syötetty järjestelmään, eli ei pitäisi olla mahdollista ostaa enää kun kaikki on myyty. Saattaa olla, että tuote jää silti näkyvin, koitan kyttäillä tilannetta ja poistaa myydyt...

Nyt meillä on tarjolla myös kortteihimme sopivia kirjekuoria. Kuoria on muutamaa väriä ja kahta kokoa – sekä A6-korteille että neliökorteille. Tukussa ne ovat myynnissä 10 kpl nipuissa ja Korttikaupassa yksittäin. Käy poimimassa sopivat korttien mukaan! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Kari Haklin kuvaamat Helsinki-aiheiset korttisarjat Muuttuva Halsinki ja Elävä Helsinki on nyt yhdistetty yhdeksi Muuttuva Helsinki -sarjaksi. Siinä on nyt kahdeksan suosituinta kuvaa edellisistä sarjoista. Käy bongaamassa! Tästä Korttikauppaan ja Tukkuun.

Lisäsin Korttikauppaan pieniä uusia juttuja. Siellä on nyt Korttikauppa-sivun loppupäässä kaksi uutta tuotetta, 5 kortin nippu ja 10 kortin nippu. Voit siis tilata jotakin haluamaasi korttia 5 tai 10 kpl, jos vaikka koko valikoima ei kiinnosta mutta sitä yhtä tähteä ois kiva lähetellä sinne ja tuonne.