Uusimmat uutuudet

Nyt niitä ois! Taitettuja lahjakortteja, kuusi erilaista. Pieneen tarpeeseen ei kannata painattaa omaa korttia, mutta silloin voi ostaa valmiita kortteja. Näissä uusissa, taitetuissa korteissa on samat, täytetävät lahjakorttikaaviot sisäaukeamalla kuin on aiemmin julkaistuissa yksinkertaisissa korteissa kääntöpuolella. Sinne voi täyttää lahjakortin...

Lahtelaista.

29.04.2024

Lahdesta on nyt saatavilla neljän kortin minisarja, Anna-Maija Ahokkaan kuvaamat Lahden näyttävimmät kohteet: satama, Paino paviljonki, Sibeliushalli ja tietenkin mäkihyppytornit. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Hanna Suontaustan uusi sarja Sanonpahan vaan tuo sarkastiset lausahdukset ja sarjakuvamaiset eläintyypit postikortteihin. Kurkkaa hauskat ja osuvat kortit, ja tilaa omasi saman tien! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Pitkään olen etsinyt kuvia kaloista niiden omassa elinympäristössään, ja nyt vihdoin niitä löytyi! Pekka Tuurin kuvaamina tässä sarjassa on sekä tuttuja kaloja että tuntemattomia otuksia. Niistäkin jotkut ovat hyvin yleisiä, vaikkei niin tunnettuja täällä pinnan yläpuolella. Sukella kanssamme pinnan alle ja tutustu pohjoisten vesiemme rikkaaseen...

Sirpa Järvinen Art on tehnyt upeat, luontoaiheiset maalaukset, jotka nyt julkaisimme korttisarjana. Värikkäät, suloiset ja kesäiset kuvat tuovat hyvää mieltä niin arkeen kuin juhlaakin. Mikä on suosikkisi? Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tarjoustuotteisiin on sekä lisätty tuotteita että päivitetty varastosaldoja ja poistettu loppuunmyytyjä. Siellä on vanhojen painosten häntiä ja poistuvia tuotteita edullisesti. kaikkia poistuvia ja poistettuja tuotteita voi tietysti tilata edelleen tilaustuotteina. Voit myös tiedustella hajakappaleita, jos lempparisi on päässyt loppumaan!...

Etkö löytänyt aiemmin syksyllä julkaistua Metroasemat 2022 -sarjaa? Eipä ihme, koska niistä puuttuivat linkit. Eivät siis näkyneet sivuilla. Asia on korjattu ja nyt näkyy! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Anu Lyra on näiden korttien takana. Korteissa tontut puuhailevat jouluisten askareiden parissa. Korteista huokuu vanhan ajan tunnelma ja lapsuuden leikkisyys. Sarjassa on viisi korttia. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tanja Merosen kuvaamassa joulukorttisarjassa itse Joulupukki seikkailee revontulien alla, ja kortit ovat nimetyt sananparsien mukaan. Herkulliset ja kauniit kortit löydät joulukorttien joukosta! Sarjassa on seitsemän korttia. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.