Uusimmat uutuudet

Sanna Pyyhtiä-Lepistön suosittu Kynänjälkiä-sarja on uusittu! Sarjassa on nyt seitsemän kuvaa, kaikki värikkäitä. Suosituimmat kuvat pitivät paikkansa, kuten Kissa ja sininen kuu sekä Sydänpöllöt. Jotkut saivat väriä mukaan, kuten Kukka tuulessa. Uutena kuvana on Kissa piilossa, ja se on SÖPÖ. Linkit: Korttikauppaan tästä ja Tukkuun tästä.

Meillä on uusi taiteilija, hattulalainen Ulla Kauhanen, jonka ensimmäinen sarja on Varikset. Nämä ilmeikkäät siipiniekat sopivat moneen muistamiseen ja ilahduttamiseen. Sarjassa on kuusi erilaista maalausta. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Näitä on kysytty ja tässä ne nyt ovat! Heippalaput maskien käytöstä ja turvaväleistä, sopivat vaikka harrastetilan ovelle tai puodin sisäänkäynille. Koko on A5, materiaali jämäkkää kartonkia. Muista muutkin kätevät heippalaput! Nämä myydään yksittäin Korttikaupassa ja 10 kpl nipuissa Tukussa. Tässä linkit Korttikauppaan ja Tukkuun.

Talvisesonki on nyt täällä ja siksipä nyt Viikon taiteilija on Sirpa Viikki, jonka Talvitunnelmia-sarja uudistuu juuri nyt! Painopiste siirtyi yksityiskohdista maisemiin ja talvipäivien lyhyeen valoisaan aikaan – talvipäivän niukkaan värimaailmaan ja runsaisiin väri-iloitteluihin auringonlaskun aikaan, Juuri nyt sitä valoa kaivataankin, joten käy...

Manu Sundin Tyyntä ja myrskyä -sarja on saanut uuden kuvan. Suositun Turun satama -kuvan pariksi Manu on kuvannut saman maiseman yöllä – ja millaisen kuvan! Tämä on todellista valon kuvausta! Upea, tyyni yömaisema, todella valloittava ja tunnelmallinen. Klikkaa ja tilaa omasi. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Nina Tuovisen Hevosvoimat on saanut yhden kaviosankarin lisää. Dragon Unicorn on nyt yhdeksäs Hevosvoima ja voimaa näyttää olevan! Huijui, äkkiä tilaamaan! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Olga Gavrilkina, joka on taiteillut myös #LadiesLife- ja Tasties -sarjat, piirsi nyt nämä ihastuttavat joulukortit. Näissä on joulun tunnelmaa ja melkein voin haistaa kardemumman ja kaakaon tuoksun, hmm… Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Voi nolo!

20.10.2020

Helsinki–Finland osa 2 -sarjan Kiasma-korttiin oli päässyt painovihre. Hieman noloa. Meni nyt saman tien uudestaan painoon, korjattuna. Iso kiitos vihreestä ilmoittaneelle ja ois ihanaa jos aina huomatessaan kaikki kertoisivat meillekin jos joku tuollainen on jäänyt tuotteeseen!

Saimme Phuong Hiltuselta kaksi joulukorttimallia, isompi Poro-kortti ja pienempi Merry Christmas -kortti, jossa teksti ja pallokuvio. Kumpikin on upeita, käy katsomassa kuvista yksityiskohdat! Nämä vain yksittäin myynnissä Korttikaupassa. Linkki: 3D-taidekortit . Saimme myös lisää Tuomiokirkko-kortteja, huikeita!