Uusimmat uutuudet

Janne Autere on kuvannut uuden Metsänväki-sarjan, jossa hirvet, karhut ja sudet kulkevat luontaisissa ympäristöissään. Janne kuvaa eläimiä ja maisemia Etelä-Lapissa, jossa hänellä on luontomatkailuyritys Hikes n' Trails. Kuvausmatkat suuntautuvat usein itärajan tuntumaan. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Uusi sarja Unikuvia on MysticArtDesignin käsialaa. Nimimerkin takana on Saksassa asuva taiteilija, joka haluaa pysyä anonyyminä. Hän kokoaa fotomontaasinsa DAZ-3D-ohjelmalla ja lopputulos on huikea; surrelaistisia maisemia, unenomaisia näkyjä, hämmentäviä koosteita. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Nyt ne on vihdoin täällä, nimittäin pakettikortit! Kortit on taitettuja ja koko on A7. Ensimmäisessä erässä on kuusi erilaista, josita kaksi on Kattikullat-sarjaa, kaksi Lammikon laidalta ja kaksi Kukkakransseja. Nämä ovat myynnissä Korttikaupassa kahden kortin valikoimina ja Tukussa 10 kpl erissä. Tästä Korttikauppaan ja tästä Tukkuun. Kortit on...

Nyt on lentsikoita! Näitä on kysytty, odotettu ja haaveiltu, nyt niitä on! Antti-Jukka Tuomela on kuvannut lentokoneita eri tapahtumissa vuosien mittaan ja siitä sadosta keräsimme tämän sarjan. Komeita, vai mitä? Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Saunassa pitää olla ihmisiä, ja nyt meillä on vihdoin korttisarja, jossa on saunojia löylyissä! Sarjassa on sekä tunnelmallisia hirsisaunakuvia, jotka on kuvattu Nuuksiossa Hawkhill.fi 'n upeassa hirsisaunassa, että se tämän päivän tavallisempi huoneistosauna. Kuvaaja Sonja Lahtinen. Korttikaupasta löydät ne täältä, Tukusta tästä.

Vihdoin meillä on kirjanmerkkejä, pieniä ja suuria! Näitä voi tilata joko meidän kuvilla, kuten vaikkapa tuolla yltiösöpöllä, Ulla Kauhasen pöllön kuvalla Viisaus karttuu, tai sitten ihan omalla kuvalla. Pitkä malli (kuvassa kuvitettu Niilo Isotalon Aamuhetkellä) on 190 mm pitkä, perinteisemmän kirjanmerkin mallinen, kun pienempi on kooltaan vain...

Vielä yhdet joulukortit! Ants Vahterin joulukorttisarja Kaupunkijoulu ehtii vielä täksi jouluksi. Upeat kaupunkikuvat jouluasuisesta Helsingistä ja Porvoosta sopivat jouluntoivotuksiin ja osa korteista sopii muihinkin talvisiin toivotuksiin. Valitse omasi! Linkit: Tukkuun ja Korttikauppaan.

Uusin taiteilijarekrytointimme Leena Könönen on tehnyt jo pitkän uran kuvittajana ja graafikkona, kuvittaen mm. YLE:n lastenohjelmia. Tämä sarja sai nimekseen Terveisiä Korvatunturilta, sillä siinä seikkailevat Korvatunturin asukkaat. Kuvat tuovat joulun tunnelman juuri sellaisena, kuin haluamme sen muistaa ja jälkipolville siirtää. Linkit: ...