Taiteilijat

Tutustu taiteilijoihin korttien takana! Jos tarvitset kuvittajaa tai kuvaajaa, voit bongata täältä etsimäsi. Yhteystiedot saat joko portfoliolinkeistä tai suoraan meiltä, cards@hartikka.net

Adalmina Ollanketo
Adalmina Ollanketo

Adalmina Ollanketo on nuori valokuvaaja Oulun seudulta. Hän on kuvannut jo kymmenisen vuotta ja on erikoistunut luontoon ja taianomaisiin maisemiin.

Sarjat: Kuutamo, Ruusut, Joulukissat

Seuraa Adalminan tuotantoa tästä linkistä. 

Anna-Maija Ahokas
Anna-Maija Ahokas

Anna-Maija Ahokas, lahtelainen valokuvaaja ja vapaa toimittaja.

Sarja: Lahti.

Kuva: Juha Tanhua

Anne Mattsson
Anne Mattsson

Anne Mattsson on helsinkiläinen valokuvaaja, jonka Kesäparatiisi-sarjan kuvat on kuvattu kesän hehkeimpinä hetkinä. Niiden idylliset maisemat saavat stresaantuneimmankin suorittajan leppeälle tuulelle.

Sarja: Kesäparatiisi, Purjelaivat

Ants Vahter
Ants Vahter
Antti-Jukka Tuomela
Antti-Jukka Tuomela
Anu Fräntilä
Anu Fräntilä

Ants Vahter on virolaissyntyinen, helsinkiläistynyt valokuvaaja, jonka värikylläisissä kuvissa Helsinki näyttää parhaat puolensa. 

Sarja: Helsinki värikuvina 

Voit seurata Antsin tuotantoa tästä linkistä. 

Antti-Jukka Tuomela on Vantaalta lähtöisin oleva ympäristöään tarkkaileva valokuvaaja joka on kiertänyt Rovaniemen kautta tiensä Porvooseen. Kuvien aiheina 3. sukupolven ilmailutaustan omaavana on lentäviä laitteita sekä monia muunkin laisia kulkupelejä maisemia toki unohtamatta.

Sarja: Ilmojen halki

Anu Fräntilä on paljasjalkainen raumalainen, joka pitää lahjatavaraliikettä vanhan Rauman ytimessä. Puodinpidon lomassa hän piirtää muun muassa valloittavia yksisarvisia ihastuttavan humoristisella otteella.

Sarjat: Hulvattomat yksisarviset ja Pienokaiset

Anu Lyra
Anu Lyra
Anu Lyra on taiteilija, joka asuu Porvoon maaseudulla. Rakkaus historiaan, kansanperinteeseen ja vanhoihin taloihin näkyy valloittavissa tonttukuvissa, jotka alunperin syntyivät puolivahingossa, kun äiti tarvitsi joulukortteja.

Sarja: Tonttulasta tömähtää

Eeva Tötterström
Eeva Tötterström

Eeva Tötterström on Joensuusta kotoisin oleva kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on erikoistunut eläinaiheisiin. Kuvissa iloinen tunnelma ja hahmojen persoonallisuuden korostaminen ovat tärkeässä osassa. Kissan virka on tehdä itsensä ja toiset onnellisiksi!

Sarjat: Kissan virka, Jouludinot ja Joulufarmi

Seuraa Eevan tuotantoa tästä linkistä. 

Eeva-Liisa Polso
Eeva-Liisa Polso

Eeva-Liisa Polso on Pyhätunturin maisemissa "loppuelämänsä lapinlomaa" viettävä kuvataiteilija. .Hän on toiminut kesäkurssien vetäjänä sekä tuntiopettajana kansalaisopistoissa Keski- ja Eteläpohjanmaalla. Eeva-Liisan töitä on nähtävillä navettagalleriassa Pelkosenniemellä.

Sarja: Enkelit

Elisa Hartikka
Elisa Hartikka
Fjalle
Fjalle

Elisa Hartikka on helsinkiläinen, pitkään alalla toiminut graafikko ja muotoilija, sekä korttikustantaja.

Sarjat: Espoo–Finland, Helsinki–Finland osat 1-2, Vantaa–Finland, Pink Power, Sävelterveiset ja Joulun säkeet

Fjalle on nuori kuvittaja Uudeltamaalta. Hänen valloittavat eläinhahmonsa ovat nyt saatavana joulukortteina! Suloinen "Joulu kotona" ja raikas "Hankijuoksu".

Sarja: Iloa jouluun

Hanna Suontausta
Hanna Suontausta

Hanna Suontausta on Turengista kotoisin oleva, itseoppinut ja intohimoinen kuvittaja. Hannan ominta tyyliä ovat satumaiset eläimet, hauskat hahmot ja sarjakuvatyyli. Uusia kuvia syntyy arkisista asioista ja päivän sattumista, mutta myös logoja ja mainoskuvia syntyy tilauksesta.

Sarja: Sanonpahan vaan 

Seuraa Hannan tuotantoa täältä.

Henna Ääritalo
Henna Ääritalo

Henna Ääritalo on itseoppinut taiteilija Uudestakaupungista. Sielukkaat eläinhahmot ja etenkin linnut ovat lähellä Hennan sydäntä. Hän maalailee työnsä rakkaudesta taiteiluun ja sen parantaviin vaikutuksiin.

Sarja: Rakkaat ystävät

Iisa Nuorttila
Iisa Nuorttila

Iisa Nuorttila (Mönttinen) on helsinkiläinen akvarellisti ja kuvittaja, jonka hehkeät kukka-aiheet kuvittavat kortteja ja julisteita. Kuvat ovat graafisia, kuosimaisia ja värikkäitä.

Sarja: Kukat ja Taitetut kukat 

Janne Autere
Janne Autere

Janne Autere on seikkailuohjaaja ja matkailun restonomi, joka järjestää yrityksensä Hikes'n Trails:n kautta luontovalokuvausretkiä ja aktiviteetteja Suomen itärajalle ja Etelä-Lappiin. Vakavasta luontokuvausharrastuksesta on tullut tärkeä osa ammattia ja tapa rentoutua luonnossa.

Sarja: Metsänväkeä

Tutustu Jannen yritykseen täällä. 

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki

Jari Peltomäki on pitkän linjan luonto-kuvaaja, jonka lintukuvat ovat ihastuttaneet ihmisiä maapallon ympäri jo vuosien ajan. Jari kuvaa ja toimii luontokuvamatkojen oppaana vaimonsa Kaisan kanssa yhteisessä luontomatkailuyrityksessään Finnaturessa.

Sarjat: Pöllöt ja Pikkulintujen joulupidot

Jenni Hänninen
Jenni Hänninen

Jenni Hänninen on kuvittaja-graafikko Kuopiosta. Hänen käsialaansa ovat nämä seikkailuaiheiset kuvat, joihin voivat samaistua niin tytöt kuin pojatkin, sekä pienet että jo aikuisiksi varttuneet!

Sarja: Seikkailu, Taitetut Seikkailu-kortit

Jenni Kollani
Jenni Kollani

Jenni Kollani on kaupunkilainen mökkiunelmoija, joka vaihtaa aina tilanteen tullen Helsingin Puumalan luontoon. Kuvaajana Jenni tunnetaan etenkin vauva-, lapsi- ja perhekuvaajana. 

Sarja: Mökillä

.

Johanna Sievänen on itseoppinut kuvittaja, jonka teokset ovat värikkäitä ja leikkisiä. Erityisesti luonto- ja eläinaiheet kiehtovat, tämä näkyy myös postikorttien kuvituksissa.

Sarja: Puutarhurit

Seuraa Johannan tuotantoa tästä linkistä. 

Jukkis Virtanen
Jukkis Virtanen

Jukkis Virtanen vietti päivän kalassa kotiseuduillaan Naantalissa, kun kettu tuli kaveriksi ja tämä korttisarja kertoo näiden ystävysten tarinan. Jukkis kuvaa monipuolisesti sekä eläimiä että maisemia lähinnä Varsinais-Suomessa

Sarja: Ystäväni kettu

Seuraa Jukkiksen tuotantoa tästä linkistä. 

.

Kaisa Peltomäki
Kaisa Peltomäki

Kaisa Peltomäki on luontokuvaaja ja graafikko, jonka kuvissa valo ja rytmi luovat kiinnostavia sommitelmia. Kaisa kuvaa ja toimii luontokuvamatkojen oppaana miehensä Jarin kanssa yhteisessä luontomatkailuyrityksessään Finnaturessa.

Sarja: Lumoavat linnut

Sinäkö se oot?

Kaisa Vallinen
Kaisa Vallinen

Kaisa Vallinen on kuvittaja ja sisustussuunnittelija Hämeenkoskelta. Kaisan hauskat eläimet pitävät pirskeet ja sinut on kutsuttu!


Sarja: Pirskeet

Kari Hakli
Kari Hakli

Kari Hakli on pitkän linjan dokumentti-kuvaaja, joka on ikuistanut Helsinkiä jo vuosikymmenten ajan. Kuvissa näkyy kaupungin ja sen ihmisten muutos. Arkiset tuokiot ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa nostalgisiksi muistoiksi ja tuovat ajan hengen mieleen ainutlaatuisella tavalla.

Sarja: Muuttuva Helsinki

Leena Könönen
Leena Könönen

Leena Könönen on helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko. Hänen kuvituksiaan on nähty monissa julkaisuissa, mm. YLEn lastenohjelmissa. 

Sarjat: Hunajatassut ja Terveisiä Korvatunturilta

Maarit Koivisto
Maarit Koivisto

Maarit Koivisto Vantaalta innostui kuvaamaan polun varrelta perhosia digikameroiden ilmestymisen myötä - ja toki muitakin kohteita mitä luonnossa eteen sattuu. Perhosten runsas värimaailma ja upeat kuviot jaksavat innostaa.

Sarja: Perhoset

Manu Sund
Manu Sund

Manu Sund on harrastajakuvaaja Varsinais-Suomesta. Hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja yleensä kamera seuraa mukana. Kuvasarja kuvaa merta ja rannikkoa niiden eri olomuodoissaan -kauniina kesäaamuna ja hyisen syysmyrskyn kourissa. Mukana on niin syrjäistä rantakalliota kuin satamatoimintaakin.

Sarja: Tyyntä ja myrskyä

Seuraa Manun tuotantoa tästä linkistä. 

Marjo Kauramäki (Ojanen)
Marjo Kauramäki (Ojanen)

Marjo Ojanen on espoolainen valokuvaaja, jonka huikean kauniit luontokuvat saavat melkein tuulen tuntuman iholla. Tämä sarja on kuvattu Espoonjoen varrelta Lasilaaksosta ja Åminnen tienoilta.

Sarja: Jokimaisemien lumo

Massimo Papini
Massimo Papini

Massimo Papini on italialainen, Milanossa ja Lontoossa työskentelevä muotoilija, jolla on taustaa myös matemaattisilta aloilta. Hänen arkkitehtoniset tunnelmansa huokuvat nykyajan asuttujen ympäristöjen estetiikkaa kiehtovalla tavalla.

Sarjat: Arkkitehtonisia tunnelmia, Graafisia tunnelmia ja Kesäisiä tunnelmia

Max Sarin
Max Sarin

Max Sarin on turkulainen taiteilija ja kuvittaja, jonka valloittavat mimmit hehkuvat hyvää mieltä ja positiivista tunnelmaa.

Sarja: Mimmit

Seuraa Maxin tuotantoa tästä linkistä. 

Mystic Art Design
Mystic Art Design

MysticArtDesign on saksassa asuva digitaalisen taiteen harrastaja, jonka harrastus vaihtuu välillä työksi. Hänen intohimonsa on fantasioissa, sarjakuvissa, mangassa ja muotokuvissa. Seuraa MysticArtDesignin tuotantoa tästä linkistä.

Sarja/Collection: Unikuvia

MysticArtDesign is a digital art enthusiast based in Germany who's hobby sometimes turns into a job. Her passion is in fantasy, toons, manga and portraits. Check out MysticArtDesign's production here.

Niilo Isotalo
Niilo Isotalo

Niilo Isotalo on nuori kuopiolainen luontokuvaaja, joka pitää niin sumuisten kesäaamujen kuin myös hämärien iltahetkien ikuistamisesta.

Sarjat: Sumuiset kesäaamut, Vuodenaikojen hurmaa ja Hyiset joulumaisemat. 

Seuraa Niilon tuotantoa tästä linkistä. 

Nina Tuovinen
Nina Tuovinen

Nina Tuovinen on helsinkiläinen hevosiin erikoistunut taidemaalari. Ninan hevosille on tunnusomaista liike ja vauhti.

Sarja: Hevosvoimat

Seuraa Ninan tuotantoa tästä ja tästä linkistä. 

Olga Gavrilkina
Olga Gavrilkina

Olga Gavrilkina on Hämeenlinnassa asuva taiteilija, joka on erikoistunut digitaaliseen taiteeseen, käsin piirrettyihin visualisointeihin ja muunlaisiin kaupallisiin kuviin.

Sarjat: #LadiesLife, Tasties ja Feels Like Christmas

Seuraa Olgan tuotantoa tästä linkistä. 

Pekka Tuuri
Pekka Tuuri

Pekka Tuuri on espoolainen kylmien vesien valokuvaaja, joka keskittyy Suomen vedenalaiseen luontoon. Tuntemattoman vedenalaisen maailman kätketty kauneus on tallentunut Pekan valokuviin jo yli 30 vuoden ajan.

Sarja: Pinnan alla

Seuraa Pekan tuotantoa tästä linkistä. 
Petteri Holm
Petteri Holm

Petteri Holm on kuvittaja ja sarjakuvantekijä Savon maalta. Hänen tyyliinsä mahtuu kaikkea pikkutuhmasta kauhuun ja kaikkea siltä väliltä. Jos hänet jostain tunnetaan, niin siitä että ikinä ei tiedä mitä häneltä voi seuraavaksi odottaa.

Sarja: Ne toiset tontut

Seuraa Petterin tuotantoa tästä linkistä

Päivi Vesala
Päivi Vesala
Salla Karala
Salla Karala

Päivi Vesala on värityskirjataiteilija Kempeleestä. Hänen mielenkiintoiset värityskuvansa valloittavat ja auttavat irrottautumaan hetkeksi päivän kiireistä. Värityskuvissa on erityisesti väritykseen sopiva, mattapintainen kartonki.

Sarja: Väritä minut!

Seuraa Päivin tuotantoa tästä linkistä. 

Salla Karala on ruoveteläinen yrittäjä ja harrastekuvaaja. Kuvissaan Salla tykkää kokeilla erilaisia filttereitä erilaisten tunnelmien aikaansaamiseksi. Vanhat rakennukset toimivat usein inspiraation lähteenä.

Sarja: Punaista etsimässä

Sanna Pyyhtiä-Lepistö
Sanna Pyyhtiä-Lepistö

Sanna Pyyhtiä-Lepistö on uusmaalainen taiteilija, joka piirtää herkällä kynällään luontoaiheisia kuvia. Väriläiskät tuovat kuviin hauskoja poikkeamia ja kiinnittävät katseen kohteeseen

Sarja: Kynänjälkiä

Seuraa Sannan tuotantoa tästä linkistä. 

.

Sirpa Järvinen
Sirpa Järvinen

Sirpa Järvinen on kuvataiteilija, graafinen suunnittelija ja luovan alan yrittäjä Tuusulasta. "Inspiroidun Suomen luonnosta ja teokseni ovatkin useimmiten elämyksiä luonnon helmasta. Ne kertovat läikähdyksistä sydämessä ja kohtaamisista sadunhohtoisessa metsässä. Jos teoksissani olisi äänimaailma, se solisisi kuin perhosen siivet, linnun aamutervehdys tai puutarhakasvien onnellinen hyminä."

Sarja: Ihmeitä ja ihastuksia

Seuraa Sirpan tuotantoa tästä linkistä. 

Sirpa Viikki
Sirpa Viikki
Sonja Lahtinen
Sonja Lahtinen

Sirpa Viikki on luonnossa liikkuva harrastajakuvaaja Kouvolasta. Hänen talvisissa kuvissaan tunnelma välittyy talven lyhyiden päivien niukasta valosta - harmaan sävyistä ja värikylläisistä auringonlaskuista.

Sarja: Talvitunnelmia

Sonja Lahtinen on helsinkiläinen valokuvaaja, jonka rouhea kuvaustyyli sopii wanhoihin kulkuneuvoihin kuin pultti mutteriin.

Sarjat: Metroasemat, Vanhat menopelit ja Sauna

Seuraa Sonjan tuotantoa tästä linkistä. 

Tanja Meronen
Tanja Meronen

Tanja Meronen on revontulien kuvaamiseen ja riippumattoretkeilyyn hurahtanut seikkailija, joka viettää jopa sata yötä vuodessa ulkona. Tämä toimelias ja luova yrittäjä on liiketoiminnan, palveluiden muotoilun sekä viestinnän taitaja.

Sarja: Aurora Borealis

Seuraa Tanjan tuotantoa tästä linkistä. 

Tiina Leinonen
Tiina Leinonen

Tiina Leinonen on espoolainen graafikko ja korttitaiteilija. Hän maalaa akvarelleilla tunnelmallisia, herkkiä kukka-aiheita sekä satuaiheita, joissa on pieni iloinen tarina.

Sarja: Juhlahetkiin

Seuraa Tiinan tuotantoa tästä linkistä. 

Tiina Nikkola
Tiina Nikkola

Tiina Nikkola on alkujaan seinäjokinen harrastajavalokuvaaja, joka asuu Alankomaissa ja työskentelee kenkäsuunnittelijana. Visuaalinen silmä ja sommittelukyky antaa edellytykset sekä työhön että kuvaamiseen.

Sarja: Seitit

Ulla Kauhanen
Ulla Kauhanen

Ulla Kauhanen on hattulalainen koulutettu kuvataiteilija, runoilija ja kolumnisti, jolle taiteilu tuntuu edelleen omimmalta kymmenen kirjan ja kymmenien näyttelyiden jälkeen. Suosituimpia kuva-aiheita ovat eläimet, viimeaikoina varsinkin varikset. Ulla tekee myös tilaustöitä, vaikkapa perhepotretteja pöllöinä. Hänestä ihanaa on, kun ihmiset uskaltavat kysyä "onnistuisiko tämä..."!

Sarjat: Varikset ja Ihan pihalla

Voit seurata Ullan tuotantoa hänen portfoliossaan tai Instagramissa tai Facebookissa

Wilhelmiina Saarimaa
Wilhelmiina Saarimaa

Wilhelmiina Saarimaa on seinäjokinen graafikko ja kuositaiteilija, jonka ihanat Kattikullat ovat hurmanneet niin pienet kuin isotkin kortinkuluttajat. Lammikon laidalta lähtee muistamiset ja terveiset taatusti persoonallisella tavalla.

Sarjat: Four Seasons, Kattikullat, Lammikon laidalta, Kattikultien joulu, taitettuja ja pakettikortteja samoista kuvista.

Voit seurata Wilhelmiinan tuotantoa hänen nettisivuillaan ja Instagramissa. 

Etsimme uusia taiteilijoita

Haluaisitko liittyä taiteilijoittemme joukkoon tai tunnetko jonkun, joka osaa loihtia kortteihin sopivia kuvia? Vinkkaa meille cards@hartikka.net ! Maksamme taiteilijoillemme rojaltikorvausta kuvien käytöstä. 

Muitakin yhteistyöjuttuja saa ehdottaa!