Taiteilijat

Adalmina Ollanketo
Adalmina Ollanketo

Adalmina Ollanketo on nuori valokuvaaja Oulun seudulta. Hän on kuvannut jo kymmenisen vuotta ja on erikoistunut luontoon ja taianomaisiin maisemiin.

Sarjat: Kuutamo, Ruusut, Joulukissat

Seuraa Adalminan tuotantoa tästä linkistä. 

Anne Mattsson
Anne Mattsson

Anne Mattsson on helsinkiläinen valokuvaaja, jonka Kesäparatiisi-sarjan kuvat on kuvattu kesän hehkeimpinä hetkinä. Niiden idylliset maisemat saavat stresaantuneimmankin suorittajan leppeälle tuulelle.

Sarja: Kesäparatiisi, Purjelaivat

Ants Vahter
Ants Vahter

Ants Vahter on virolaissyntyinen, helsinkiläistynyt valokuvaaja, jonka värikylläisissä kuvissa Helsinki näyttää parhaat puolensa. 

Sarja: Helsinki värikuvina 

Voit seurata Antsin tuotantoa tästä linkistä. 

Anu Fräntilä
Anu Fräntilä

Anu Fräntilä on paljasjalkainen raumalainen, joka pitää lahjatavaraliikettä vanhan Rauman ytimessä. Puodinpidon lomassa hän piirtää muun muassa valloittavia yksisarvisia ihastuttavan humoristisella otteella.

Sarjat: Hulvattomat yksisarviset ja Rasti ruutuun

Tästä voit kurkata Anun Lahjasirkus-myymälään.

Eeva Tötterström
Eeva Tötterström

Eeva Tötterström on Joensuusta kotoisin oleva kuvittaja ja graafinen suunnittelija, joka on erikoistunut eläinaiheisiin. Kuvissa iloinen tunnelma ja hahmojen persoonallisuuden korostaminen ovat tärkeässä osassa. Kissan virka on tehdä itsensä ja toiset onnellisiksi!

Sarjat: Kissan virka, Jouludinot ja Joulufarmi

Seuraa Eevan tuotantoa tästä linkistä. 

Elisa Hartikka
Elisa Hartikka

Elisa Hartikka on helsinkiläinen, pitkään alalla toiminut graafikko ja muotoilija, sekä korttikustantaja.

Sarjat: Espoo–Finland, Helsinki–Finland osat 1-2, Pink Power ja Joulun säkeet

Fjalle
Fjalle

Fjalle on nuori kuvittaja Uudeltamaalta. Hänen valloittavat eläinhahmonsa ovat nyt saatavana joulukortteina! Suloinen "Joulu kotona" ja raikas "Hankijuoksu".

Sarja: Iloa jouluun

Henna Ääritalo
Henna Ääritalo

Henna Ääritalo on itseoppinut taiteilija Uudestakaupungista. Sielukkaat eläinhahmot ja etenkin linnut ovat lähellä Hennan sydäntä. Hän maalailee työnsä rakkaudesta taiteiluun ja sen parantaviin vaikutuksiin.

Sarja: Rakkaat ystävät

Iisa Nuorttila
Iisa Nuorttila

Iisa Nuorttila (Mönttinen) on helsinkiläinen akvarellisti ja kuvittaja, jonka hehkeät kukka-aiheet kuvittavat kortteja ja julisteita. Kuvat ovat graafisia, kuosimaisia ja värikkäitä.

Sarja: Kukat, Taitetut kukat

Jari Peltomäki
Jari Peltomäki

Jari Peltomäki on pitkän linjan luonto-kuvaaja, jonka lintukuvat ovat ihastuttaneet ihmisiä maapallon ympäri jo vuosien ajan. Jari kuvaa ja toimii luontokuvamatkojen oppaana vaimonsa Kaisan kanssa yhteisessä luontomatkailuyrityksessään Finnaturessa.

Sarjat: Pöllöt ja Pikkulintujen joulupidot

Jenni Hänninen
Jenni Hänninen

Jenni Hänninen on kuvittaja-graafikko Kuopiosta. Hänen käsialaansa ovat nämä seikkailuaiheiset kuvat, joihin voivat samaistua niin tytöt kuin pojatkin, sekä pienet että jo aikuisiksi varttuneet!

Sarja: Seikkailu, Taitetut Seikkailu-kortit

Jenni Kollani
Jenni Kollani

Jenni Kollani on kaupunkilainen mökkiunelmoija, joka vaihtaa aina tilanteen tullen Helsingin Puumalan luontoon. Kuvaajana Jenni tunnetaan etenkin vauva-, lapsi- ja perhekuvaajana. 

Sarja: Mökillä

.

Jukkis Virtanen
Jukkis Virtanen

Jukkis Virtanen vietti päivän kalassa kotiseuduillaan Naantalissa, kun kettu tuli kaveriksi ja tämä korttisarja kertoo näiden ystävysten tarinan. Jukkis kuvaa monipuolisesti sekä eläimiä että maisemia lähinnä Varsinais-Suomessa

Sarja: Ystäväni kettu

Seuraa Jukkiksen tuotantoa tästä linkistä. 

.

Kaisa Peltomäki
Kaisa Peltomäki

Kaisa Peltomäki on luontokuvaaja ja graafikko, jonka kuvissa valo ja rytmi luovat kiinnostavia sommitelmia. Kaisa kuvaa ja toimii luontokuvamatkojen oppaana miehensä Jarin kanssa yhteisessä luontomatkailuyrityksessään Finnaturessa.

Sarja: Lumoavat linnut

Kaisa Vallinen
Kaisa Vallinen

Kaisa Vallinen on kuvittaja ja sisustussuunnittelija Hämeenkoskelta. Kaisan hauskat eläimet pitävät pirskeet ja sinut on kutsuttu!


Sarja: Pirskeet

Kari Hakli
Kari Hakli

Kari Hakli on pitkän linjan dokumentti-kuvaaja, joka on ikuistanut Helsinkiä jo vuosikymmenten ajan. Kuvissa näkyy kaupungin ja sen ihmisten muutos. Arkiset tuokiot ovat muuttuneet vuosikymmenten saatossa nostalgisiksi muistoiksi ja tuovat ajan hengen mieleen ainutlaatuisella tavalla.

Sarja: Muuttuva Helsinki

Leena Könönen
Leena Könönen

Leena Könönen on helsinkiläinen kuvittaja ja graafikko. Hänen kuvituksiaan on nähty monissa julkaisuissa, mm. YLEn lastenohjelmissa. 

Sarja: Terveisiä Korvatunturilta

Manu Sund
Manu Sund

Manu Sund on harrastajakuvaaja Varsinais-Suomesta. Hän nauttii luonnossa liikkumisesta ja yleensä kamera seuraa mukana. Kuvasarja kuvaa merta ja rannikkoa niiden eri olomuodoissaan -kauniina kesäaamuna ja hyisen syysmyrskyn kourissa. Mukana on niin syrjäistä rantakalliota kuin satamatoimintaakin.

Sarja: Tyyntä ja myrskyä

Seuraa Manun tuotantoa tästä linkistä. 

Marjo Ojanen
Marjo Ojanen

Marjo Ojanen on espoolainen valokuvaaja, jonka huikean kauniit luontokuvat saavat melkein tuulen tuntuman iholla. Tämä sarja on kuvattu Espoonjoen varrelta Lasilaaksosta ja Åminnen tienoilta.

Sarja: Jokimaisemien lumo

Massimo Papini
Massimo Papini

Massimo Papini on italialainen, Milanossa ja Lontoossa työskentelevä muotoilija, jolla on taustaa myös matemaattisilta aloilta. Hänen arkkitehtoniset tunnelmansa huokuvat nykyajan asuttujen ympäristöjen estetiikkaa kiehtovalla tavalla.

Sarjat: Arkkitehtonisia tunnelmia, Graafisia tunnelmia ja Kesäisiä tunnelmia

Max Sarin
Max Sarin

Max Sarin on turkulainen taiteilija ja kuvittaja, jonka valloittavat mimmit hehkuvat hyvää mieltä ja positiivista tunnelmaa.

Sarja: Mimmit

Seuraa Maxin tuotantoa tästä linkistä. 

Niilo Isotalo
Niilo Isotalo
Nina Tuovinen
Nina Tuovinen
Olga Gavrilkina
Olga Gavrilkina

Niilo Isotalo on nuori kuopiolainen luontokuvaaja, joka pitää niin sumuisten kesäaamujen kuin myös hämärien iltahetkien ikuistamisesta.

Sarjat: Sumuiset kesäaamut, Vuodenaikojen hurmaa ja Hyiset joulumaisemat. 

Seuraa Niilon tuotantoa tästä linkistä. 

Nina Tuovinen on helsinkiläinen hevosiin erikoistunut taidemaalari. Ninan hevosille on tunnusomaista liike ja vauhti.

Sarja: Hevosvoimat

Seuraa Ninan tuotantoa tästä ja tästä linkistä. 

Olga Gavrilkina on Hämeenlinnassa asuva taiteilija, joka on erikoistunut digitaaliseen taiteeseen, käsin piirrettyihin visualisointeihin ja muunlaisiin kaupallisiin kuviin.

Sarjat: #LadiesLife, Tasties ja Feels Like Christmas

Seuraa Olgan tuotantoa tästä linkistä. 

Phuong Hiltunen / Esko
Phuong Hiltunen / Esko
Päivi Vesala
Päivi Vesala
Saana Kaurala
Saana Kaurala

Phuong Hiltunen on kansainvälisen kaupan asiantuntija, joka on perustanut korttipajan päätyön ohelle. Korttien teon hän on oppinut Vietnamissa, missä hänen lapsuudenperheellään on samantyyppisiä kortteja tuottava yritys. Kuvassa laatupäällikkö Esko. 

Sarja: 3D-taidekortit

Päivi Vesala on värityskirjataiteilija Kempeleestä. Hänen mielenkiintoiset värityskuvansa valloittavat ja auttavat irrottautumaan hetkeksi päivän kiireistä. Värityskuvissa on erityisesti väritykseen sopiva, mattapintainen kartonki.

Sarja: Väritä minut!

Seuraa Päivin tuotantoa tästä linkistä. 

Saana Kaurala on luonnosta kiinostunut harrastajakuvaaja, jonka kuvissa valo ja värit saavat elää.

Sarja: Luonnon väripaletti

Salla Karala
Salla Karala
Sanna Pyyhtiä-Lepistö
Sanna Pyyhtiä-Lepistö
Satu Jämsä
Satu Jämsä

Salla Karala on ruovesiläinen yrittäjä ja harrastekuvaaja. Kuvissaan Salla tykkää kokeilla erilaisia filttereitä erilaisten tunnelmien aikaansaamiseksi. Vanhat rakennukset toimivat usein inspiraation lähteenä.

Sarja: Punaista etsimässä

Seuraa Sallan tuotantoa tästä linkistä. 

Sanna Pyyhtiä-Lepistö on uusmaalainen taiteilija, joka piirtää herkällä kynällään luontoaiheisia kuvia. Väriläiskät tuovat kuviin hauskoja poikkeamia ja kiinnittävät katseen kohteeseen

Sarja: Kynänjälkiä

Seuraa Sannan tuotantoa tästä linkistä. 

.

Satu Jämsä on lahtelainen valokuvaaja, joka on vanginnut etsimeensä upeita hetkiä Lapin erämaamaisemista. Tervetuloa nojatuolimatkalle Satun polkuja pitkin!

Sarja: Lappi

Sirpa Viikki
Sirpa Viikki
Sonja Lahtinen
Sonja Lahtinen
Tanja Meronen
Tanja Meronen

Sirpa Viikki on luonnossa liikkuva harrastajakuvaaja Kouvolasta. Hänen talvisissa kuvissaan tunnelma välittyy talven lyhyiden päivien niukasta valosta - harmaan sävyistä ja värikylläisistä auringonlaskuista.

Sarja: Talvitunnelmia

Sonja Lahtinen on helsinkiläinen valokuvaaja, jonka rouhea kuvaustyyli sopii wanhoihin kulkuneuvoihin kuin pultti mutteriin.

Sarjat: Metroasemat 2019, Vanhat menopelit ja Sauna

Seuraa Sonjan tuotantoa tästä linkistä. 

Tanja Meronen on revontulien kuvaamiseen ja riippumattoretkeilyyn hurahtanut seikkailija, joka viettää jopa sata yötä vuodessa ulkona. Tämä toimelias ja luova yrittäjä on liiketoiminnan, palveluiden muotoilun sekä viestinnän taitaja.

Sarja: Aurora Borealis

Seuraa Tanjan tuotantoa tästä linkistä. 

Tiina Nikkola
Tiina Nikkola
Wilhelmiina Saarimaa
Wilhelmiina Saarimaa
Ulla Kauhanen
Ulla Kauhanen

Tiina Nikkola on alkujaan seinäjokinen harrastajavalokuvaaja, joka asuu Alankomaissa ja työskentelee kenkäsuunnittelijana. Visuaalinen silmä ja sommittelukyky antaa edellytykset sekä työhön että kuvaamiseen.

Sarja: Seitit

Wilhelmiina Saarimaa on seinäjokinen graafikko ja kuositaiteilija, jonka ihanat Kattikullat ovat hurmanneet niin pienet kuin isotkin kortinkuluttajat. Lammikon laidalta lähtee muistamiset ja terveiset taatusti persoonallisella tavalla.

Sarjat: Four Seasons, Kattikullat, Lammikon laidalta, Kattikultien joulu, Kattikullat – taitetut kortit ja Pääsiäispuput.

Voit seurata Wilhelmiinan tuotantoa hänen nettisivuillaan ja Instagramissa. 

Ulla Kauhanen on hattulalainen koulutettu kuvataiteilija, runoilija ja kolumnisti, jolle taiteilu tuntuu edelleen omimmalta kymmenen kirjan ja kymmenien näyttelyiden jälkeen. Suosituimpia kuva-aiheita ovat eläimet, viimeaikoina varsinkin varikset. Ulla tekee myös tilaustöitä, vaikkapa perhepotretteja pöllöinä. Hänestä ihanaa on, kun ihmiset uskaltavat kysyä "onnistuisiko tämä..."!

Sarjat: Varikset ja Ihan pihalla

Voit seurata Ullan tuotantoa hänen portfoliossaan tai Instagramissa tai Facebookissa

Oletko sinä seuraava taiteilijamme?
Oletko sinä seuraava taiteilijamme?

Etsimme uusia taiteilijoita

Haluaisitko liittyä taiteilijoittemme joukkoon tai tunnetko jonkun, joka osaa loihtia kortteihin sopivia kuvia? Vinkkaa meille cards@hartikka.net ! Maksamme taiteilijoillemme rojaltikorvausta kuvien käytöstä. 

Olemme avoimia myös muille yhteistyöehdotuksille..