Joulukorttisesonki avattu!

27.10.2020

Tämän viikon taiteilijamme on Fjalle, jolta meillä on vain joulukortteja (Iloa jouluun -sarja), joten tämä viikko sopii joulukorttikauden avaajaksi. Jonkin verran joulukortteja on jo mennytkin, mutta paras kausi on vasta aluillaan. Jälleenmyyjillä alkaa olla jo ostettuna ainakin jonkinlainen valikoima, mutta näyttää, että aika varovaisesti on nyt ostettu kortteja epävarman tilanteen vuoksi ja täydennystä tilataan sitten menekin mukaan. 

Saapa nähdä, millainen joulukorttikausi tästä tulee! Viime joulun alla oli Postin lakko juuri silloin kun olisi pitänyt niitä kortteja myydä ja moni kuluttaja jättikin kortit ostamatta. Suurin osa jälleenmyyjistäkin tyytyi myymään vanhaa varastoa sen mitä möi, kun menekki oli huono. 

Nyt on kuitenkin uusi joulunalus ja erilainen sellainen. Ei päästä kyläilemään totuttuun tapaan ja varmaan jouluakin tullaan viettämään pienemmissä ympyröissä kuin ennen. Onkin hienoa lähettää kortti, kun ei itse pääse paikalle. Nyt on korttikauppa alkanut hyvin ja toivottavasti hyvä vire jatkuu ja voimistuu! Meillä on varastot hyvällä mallilla, joten pistähän tilaus vetämään!