Kesä ja lomat

13.07.2020

Moni meistä juuri nyt lomailee, itsekin olin vast'ikään pienellä lomasella pitkän viikonlopun verran. Christian oli viime viikolla lomasella ja itse pidän ainakin toisen pienen pätkän myöhemmin kesällä. Ilman lomaa ei jaksa, mutta haastavan kevään jälkeen haluamme pitää toimintamme niin normaalina kuin se nyt on mahdollista. Olemme siis pätkälomilla vuorotellen työtilanteen mukaan. Meilit luetaan kuitenkin ja painokset tehdään tarpeen mukaan, hieman hitaammalla aikataululla kuitenkin. 

Nyt on hyvä hetki siis varautua tulevaan syksyn sesonkiin ja tilata lomalta palaaville asiakkaille kivat ostettavat! Meille on tullut uusia sarjojakin kesän mittaan, sauna-aiheinen Lempeät löylyt on ihanan tunnelmainen ja ulkomaille lähetetäessä eksoottinen sarja. 

Kotimaanmatkailijoille Espoo-sarjassa on paikalliset nähtävyydet ja Helsinki-sarjakin sai super-paikallisen Haaga-kortin. Tällaisia paikallisia juttuja voitaisiin tehdä enemmänkin, jos kysyntää olisi. Saa siis kysellä, jos jonkimoinen ennakkotilaus tulisi niin voisi tehdä paikalliskortteja laajemminkin. 

Kuvassa tähän hetkeen sopiva Anne Mattsonin Lekotteluhetki. Hyvää lomaa kaikille lomailijoille ja työn iloa ahkerille!