Olemme muuttaneet

29.06.2023

Viime sunnuntaina koko toimiston irtaimisto siirtyi kerralla Espoon Nihtisillasta Helsingin Siltamäkeen. Löysin sopivan tilan keskeltä Siltamäen pientaloaluetta, kaksikerroksisen asuintaloyhtiön kivijalasta. Remontoin tilaa mieleiseksi ennen muuttoa – piti kaataa yksi seinänpätkä, korjata puuttuva laminaatti lattiasta, maalata tietysti seinät ja muuta pientä korhustusta. 

Tällä viikolla olen selvittänyt syntynyttä laatikkokaaosta, laitellut asioita paikoilleen ja samalla hoitanut pikaisimmat työhommat. Aika uuvuttava projekti! EIlen kävin tyhjentämässä vanhasta paikasta viimeiset roskat pois ja jätin avaimet. Aika haikea olo jäi. Siellä oli hyvä kasvaa, tila oli kiva ja talo hieno, aikansa tuotteeksi parhaita. Nyt se puretaan. 

Uutta kohti siis! Uusi tila on kivijaltamyymälä, joten sinne on helppo tulla, sisäänkäynti on suoraan kadulta. Siellä on nyt postikorttimyymälä. Sieltä saa myös vaikkapa mukin omalla printillä tai jotain muuta kivaa persoonallisempaa lahjatavaraa. Teen niitä etupäässä museokaupoille, mutta teen yksittäisenkin, jos sellainen tarve tulee. Valikoimaa voi kurkkia hartikka.net -sivulta. Hinnat yksittäisissä on tietysti isommat, kun näissäkin aloittamiseen menee eniten aikaa, mutta sanoisin, että yksittäinkin personoiduiksi tuotteiksi aika kohtuuhintaisia juttuja löytyy. Mukeja on jonkin verran myös valmiina ostettaviksi, ja jos ei ole omaa kuvaa, niin mulla on jonkin verran valmiita kuvia, mitä voi käyttää. 

Tervetuloa käymään! Päästäisenkuja 1–3, Päästäisenkujan ja Peltokylänraitin kulmassa.