Sivusto uusiutui!

17.06.2020

Viime viikot olen rakentanut tätä uutta sivustoa. Vanhemmat kirjoitukset on tänne kopioitu edelliseltä pohjalta, siksi niissä on sama päivämäärä – siirtopäivä. Tälle sivustolle on tehty isoja rakenteellisia muutoksia edelliseen verrattuna: koronakevääksi pystytetty, kuluttajille suunnattu valikoimapakettien sivu on poikinut kokonaisen kuluttajakaupan. Väliaikainen ratkaisu oli tärkeä, jotta pääsimme kevään yli, mutta jatkuvaksi ratkaisuksi sitä ei voinut jättää. Se kuitenkin näytti sen, että kuluttajatuotteille on kysyntää verkkokaupassa. 

Tukkukauppa on nyt salasanan takana. Tukkuhinnat ovat pysyneet ennallaan, samoin myyntierät. Tilaustuotteet eivät ole salasanan takana, niitä tarjoamme kaikille. Myös yksityiset välillä tilaavat omia kortteja, ja ne ovatkin mukavia vaikkapa kutsukorteiksi tai kiitoskorteiksi juhlan jälkeen. Silloin 50 kpl nippu ei olekaan kovin ylimitoitettu. 

Toivottavasti uusi sivupohja toimii hyvin. Itse testailin ja kokeilin myös tilausprosessia ja se toimi jouhevasti, mutta se on hieman hämäävää, kun tiedän, miten sen pitäisi toimia. Aika näyttää, millaista palautetta tulee niiltä, jotka eivät ennestään tiedä. Jos systeemi ei toimi, syy ei ole käyttäjässä, vaan systeemissä. Systeemin pitää ymmärtää käyttäjää, eikä toisin päin. 

Tervetuloa surffailemaan!