Tuotevalikoima

25.05.2020

Ehkä olette huomanneet, että julisteet ja miniprintit on poistettu verkkokaupasta. Syy on se, että kaupan sopimukseemme kuuluu 500 tuotetta ja vaikka julisteita ei ollut kauppaan lisättykään kuin joitakin, niin tuotemäärä tuli täyteen. Poistimme ne, jotta saimme lisää tilaa uusille kuville. Paria poikkeusta lukuun ottamatta kaikista korttien kuvista on kuitenkin saatavilla julisteita, joitakin meillä on varastossa ja teemme niitä tarvittaessa lisää tilauksesta.

Julisteet meillä on vakiokokoisina A3- ja 30 x 30 cm -kokoisia. Miniprintit ovat A4-kokoisia. Nämä ovat joissain myyntipaikoissa olleet suosittuja. Tilauksestahan me teemme ihan mitä vain kokoja, suunnittelu toimii ja paino painaa. Meidän luottopainossamme rullaa tässä alkuviikosta 50 x 70 cm kokoisia julisteita ja 70 x 100 onnistuu myös. A3 on valikoitunut vakiokooksi siksi, että se on vielä melko edullinen ja kuitenkin siitä saa jo melko näyttävän taulun kehystettynä paspiksen kanssa. Tilaustöinä välillä tehdään erikoisiakin kokoja, kaikkien ei tarvitse olla A-jotain tai neliö tai muu tietty suhde, vaan koko voi olla tietenkin myös jotain ihan muuta - vaikka kapeaa taikka leveää.

Viime aikoina, ei vähiten koronakriisin vuoksi, olemme miettineet erilaisia uusia tuoteavauksia. Viimeksi meille tuli 3D-taidekortteja, joiden menekkiä nyt seuraamme tarkkaan. Ne ovat hurjan hienoja, mutt niiden tekemiseen tarvitaan paljon käsityötä ja siten hinta nousee melko korkeaksi. Siksi laitoimme ne ainkain aluksi myyntiin suoraan kuluttajahinnoilla yksittäin, koska tästä on vaikeaa saada sellaista hintaa, että jälleenmyyjällkein jäisi jotain.

Magneetteja on välillä kyselty, ja niitä voisimme otta valikoimiimme. Viime kesäsesongille selvitimme parillekin jälleenmyyjälle hintoja, mutta ne jäivät kuitenkin vielä aikomusasteelle. Nyt voisi olla hyvä hetki toteuttaa tämä. Tarkoitus on ainakin aluksi teettää muutamista suosituista kuvista magneetit, ja jos kysyntää on, niin sitten teettäisimme niitä enemmänkin. Katsotaan nyt, millaisia valmistajia löytäisimme näille tuotteille.

Kaikenlaistahan sitä voisi tehdä, mutta ei ehkä kannata kauheasti rönsyillä kuitenkaan.

– Elisa 20.4.2020 –