Uusi lähetyspalvelu meillä nyt

25.05.2020

Kokeilemme uutta lähetyspalvelua verkkokaupassamme. Nyt voit siis lähettää kauttamme käsin kirjoitetun postikortin. Valkkaa Lähetyspalvelu-sivulta mieleisesi kortti ja pistä tilaukseen. Jos sivulla ei ole mieleistä kuvaa, niin viimeisenä tuotteena on vapaavalintainen kortti: voit valita koko valikoimastamme jonkun mieleisen postikortin. Kun saat tilausvahvistuksen meiliisi, vastaa siihen kirjoittamalla toivomasi tekstit ja muut toiveet.

Käsialanäytteitä on tuotteiden kuvagalleriassa; kirjoitan siistillä käsialalla joko kauno- tai tekstauskirjaimin siten, kuin nyt kortteja kirjoitetaan. Voi olla, että rivi menee pitkäksi tai lyhyeksi, mutta se ja muut vastaavat kauneusvirheet ovat ominaisuus käsin kirjoitettaessa. Jos tulee kirjoitusvirheitä niin aloitan uudelleen puhtaalle kortille. Joskus nuorempana tuli harjoiteltua monenlaista tekstausta, fraktuuraa ja muuta, mutta ei taitaisi enää taipua, ainakaan ihan äkkiseltään. Tämmöinen kaunokirjoitus ja tavallinen tekstaus menee kivasti, kun istuu alas ja tekee rauhassa.

Saapa nähdä, miten tämä ottaa tulta alleen! Postikortilla on kiva ilahduttaa, varsinkin näinä aikoina, kun tapaamiset on rajoitettu.

- Elisa 22.4.2020 -