Tilaustyöt

Parhaat lahjaideat ovat yksilöllisiä ja persoonallisia. Tilaa tästä lahjaksi tai itsellesi yksilöllinen painotuote. Tällä sivulla on esimerkkejä hintoineen, mitä tarjoamme ja voit myös kysyä, jos sinulla on jotain muuta mielessä. Isompia eriä varten meillä on erillinen tukkuhinnasto. Tilata voit lähettämällä meille sähköpostia cards@hartikka.net tai vaikka soittamalla 040 5288 213 / Elisa. Hinnat sis. alv.

A6-postikortit

Haluaisitko omannäköiset kutsu- tai kiitoskortit juhliin tai vaikka rakkaallesi onnittelukortin merkkipäivänä? Teemme pieniä eriä ja myös yksittäisiä kortteja. Kortit painetaan digitekniikalla jämäkälle, 300 g korttikartongille, jossa on kevyesti kiillotettu kuvapuoli ja mattapintainen taustapuoli. Hintoihin kuuluu tarvittavat suunnittelu- ja painotyöt. Hinnat: 

8 kpl: kaikki samanlaisia 20,00 TAI kaksi eri kuvaa 4 + 4 kpl 30,00

50 kpl samanlaisia 45,88 

Myös muita kokoja ja taitettuja kortteja saatavilla! Kysy lisää. Toimituskulut 1–50 kpl kirjeenä 3,80, isommat määrät pakettina 6,82. 

A5-muistikirja omalla kansikuvalla

Nyt meiltä saa muistikirjoja omilla kansikuvilla! Valitse haluamasi kuva omista arkistoistasi tai valitse meidän korttikuvistamme. Painamme kuvan koko kannen yli. Lisäksi painamme kirjan etulehden, johon voit lisätä haluamasi tiedot, esim. kannen kuvan tiedot, oman logosi tai muuta haluamaasi tietoa.

Kirjassa on n. 80 lehteä / 160 sivua valkoista, tukevaa paperia, kierreselkä (musta tai valkoinen), kovat voimapahvikannet ja painettu etulehti. Etulehdelle painamme kannen kuvan tiedot ja vaikkapa sinun logosi tai jonkin muun tiedon. Etulehti painetaan mustavalkoisena. 

Hinta 22,00 / kpl, sis. alv 24 %. Toimituskulut lisätään.  Tilaus: cards@hartikka.net

A4-miniprintit

Tässä kiva tuliainen kaverille! Voit tilata A4-miniprinttejä joko omista kuvistasi tai meidän valikoimiemme kuvista. Toimitamme ne pakattuna joko sellofaaniin taustakartongin kera, tai vaihtoehtoisesti valkoiseen, tyylikkääseen putkeen, jossa etiketti kiertää yläreunaa ja siinä kuva tuotteesta ja sen tiedot. Hinnat: 

A4-printti meidän valikoimista 12,00

Aloituskustannus omasta kuvasta 6,20 (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta). 

Sellofaaniin pakatun printin toimituskulut 6,20 pikkupakettina. Putkiin pakattuina 1–6 kpl toimituskulut postipakettina 10,00. 

Yli 10 kpl / kuva -tilauksiin tukkuhinnat. Kysy lisää cards@hartikka.net

A3-julisteet

Ihana lahjaidea! Voit tilata julisteen jostakin meidän valikoimiemme kuvista tai omasta kuvastasi. Painamme sen korkealaatuiselle, 170 g silkkipintaiselle kartongille ja toimitamme pakattuna joko sellofaaniin taustakartongin kera, tai vaihtoehtoisesti valkoiseen, tyylikkääseen putkeen, jossa etiketti kiertää yläreunaa ja siinä kuva tuotteesta ja sen tiedot.  Hinnat:

A3-juliste meidän valikoimista 15,00

Omasta kuvasta tehtynä lisämaksu 6,20 €. (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta).  

Julisteet toimitetaan postipakettina,  1–6 putkea toimituskulu on 10,00. Litteitä pakkauksia mahtuu samaan pakettiin reilusti.