Tilaustyöt

Parhaat lahjaideat ovat yksilöllisiä ja persoonallisia. Tilaa tästä lahjaksi tai itsellesi yksilöllinen painotuote. Tällä sivulla on esimerkkejä hintoineen, mitä tarjoamme ja voit myös kysyä, jos sinulla on jotain muuta mielessä. Isompia eriä varten meillä on erillinen tukkuhinnasto. Tilata voit lähettämällä meille sähköpostia cards@hartikka.net tai vaikka soittamalla 040 5288 213 / Elisa. Hinnat sis. alv.

A6-postikortit

Haluaisitko omannäköiset kutsu- tai kiitoskortit juhliin tai vaikka rakkaallesi onnittelukortin merkkipäivänä? Teemme pieniä eriä ja myös yksittäisiä kortteja. Kortit painetaan digitekniikalla jämäkälle, 300 g korttikartongille, jossa on kevyesti kiillotettu kuvapuoli ja mattapintainen taustapuoli. Hintoihin kuuluu tarvittavat suunnittelu- ja painotyöt. Hinnat: 

8 kpl: kaikki samanlaisia 20,00 TAI kaksi eri kuvaa 4 + 4 kpl 30,00

50 kpl samanlaisia 43,40

Myös muita kokoja ja taitettuja kortteja saatavilla! Kysy lisää. Toimituskulut 2,40 €. 

A4-miniprintit

Tässä kiva tuliainen kaverille! Voit tilata A4-miniprinttejä joko omista kuvistasi tai meidän valikoimiemme kuvista. Toimitamme ne joko sellaisinaan, tai vaihtoehtoisesti pakattuna valkoiseen, tyylikkääseen putkeen, jossa etiketti kiertää yläreunaa ja siinä kuva tuotteesta ja sen tiedot. Hinnat: 

A4-printti meidän valikoimista 5,00

A4-printti meidän valikoimista putkeen pakattuna 10,00

Aloituskustannus omasta kuvasta 15,00 (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta). 

Pelkän printin toimituskulut 6,20 pikkupakettina. Putkiin pakattuina 1–6 kpl toimituskulut postipakettina 10,00. 

A3-julisteet

Ihana lahjaidea! Voit tilata julisteen jostakin meidän valikoimiemme kuvista tai omasta kuvastasi. Painamme sen korkealaatuiselle, 170 g silkkipintaiselle kartongille ja halutessasi pakkaamme sen tyylikkääseen putkipakkaukseen, jossa on yläreunaa kiertävä etiketti. Etiketissä on kuva julisteesta ja sen tuotetiedot. Hinnat:

A3-juliste meidän valikoimista 8,00

A3-juliste meidän valikoimista putkeen pakattuna 13,00

Omasta kuvasta tehtynä lisämaksu 15 €. (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta).  

Julisteet toimitetaan postipakettina, litteät julisteet tai 1–6 putkea toimituskulu on 10,00.