Tilaustyöt

Parhaat lahjaideat ovat yksilöllisiä ja persoonallisia. Tilaa tästä lahjaksi tai itsellesi yksilöllinen painotuote. Tällä sivulla on esimerkkejä hintoineen, mitä tarjoamme ja voit myös kysyä, jos sinulla on jotain muuta mielessä. Isompia eriä varten meillä on erillinen tukkuhinnasto. Tilata voit lähettämällä meille sähköpostia cards@hartikka.net tai vaikka soittamalla 040 5288 213 / Elisa. Hinnat sis. alv.

A6-postikortit

Haluaisitko omannäköiset kutsu- tai kiitoskortit juhliin tai vaikka rakkaallesi onnittelukortin merkkipäivänä? Teemme pieniä eriä ja myös yksittäisiä kortteja. Kortit painetaan digitekniikalla jämäkälle, 300 g korttikartongille, jossa on kevyesti kiillotettu kuvapuoli ja mattapintainen taustapuoli. (sama materiaali kuin muissakin korteissamme). Hintoihin kuuluu tarvittavat suunnittelu- ja painotyöt. 

Hinnat: 

8 kpl: kaikki samanlaisia 22,00 TAI kaksi eri kuvaa 4 + 4 kpl 32,00

50 kpl samanlaisia 49,60 

Myös muita kokoja ja taitettuja kortteja saatavilla! Kysy lisää. Toimituskulut 1–50 kpl kirjeenä 4,40, isommat määrät 7,44 pikkupaketti tai 11,78 postipaketti. 

Keraaminen muki

Tilaa itselle, lahjaksi, yritykselle, myyntiin… keraaminen muki omalla printillä. Suunnittelemme teille toiveittenne mukaisen mukin. Koko mukin korkeus on painettavissa, kahvan kohdalle jää n. 3 cm leveä painamaton alue. Painojälki on kirkas ja kaunis, kuva tulee lasitteen sisälle, joten se kestää konetiskipesun ja mikron, jopa ravintolakäytön. Perusmuki on sisältä valkoinen, valittavana myös sisältä ja kahvasta värillinen (varastotilanteen mukaan valikoima vaihtelee), isompiin eriin myös erikoispinnotteita ja eri muotoisia mukeja. 

Yksittäisen mukin hinta on 25,-, isommista määristä kysy hinta! 

A5-muistikirja omalla kansikuvalla

Nyt meiltä saa muistikirjoja omilla kansikuvilla! Valitse haluamasi kuva omista arkistoistasi tai valitse meidän korttikuvistamme. Painamme kuvan koko kannen yli. Lisäksi painamme kirjan etulehden, johon voit lisätä haluamasi tiedot, esim. kannen kuvan tiedot, oman logosi tai muuta haluamaasi tietoa.

Kirjassa on n. 80 lehteä / 160 sivua valkoista, tukevaa paperia, kierreselkä (musta tai valkoinen), kovat voimapahvikannet ja painettu etulehti. Etulehdelle painamme kannen kuvan tiedot ja vaikkapa sinun logosi tai jonkin muun tiedon. Etulehti painetaan mustavalkoisena. 

Hinta 20,00 / kpl, sis. alv 24 %. Toimituskulut lisätään.  Tilaus: cards@hartikka.net

A4-miniprintit

Tässä kiva tuliainen kaverille! Voit tilata A4-miniprinttejä joko omista kuvistasi tai meidän valikoimiemme kuvista. Toimitamme ne pakattuna joko sellofaaniin taustakartongin kera, tai vaihtoehtoisesti valkoiseen, tyylikkääseen putkeen. Yksittäisten putkien hintaan ei kuulu etiketti. Hinnat: 

A4-printti meidän valikoimista 12,50

Aloituskustannus omasta kuvasta 7,00 (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta). 

Sellofaaniin pakatun printin toimituskulut 7,19 pikkupakettina. Putkiin pakattuina 1–6 kpl toimituskulut postipakettina 10,91. 

Yli 10 kpl / kuva -tilauksiin tukkuhinnat. Kysy lisää cards@hartikka.net

A3-julisteet

Ihana lahjaidea! Voit tilata julisteen jostakin meidän valikoimiemme kuvista tai omasta kuvastasi. Painamme sen korkealaatuiselle, 170 g silkkipintaiselle kartongille ja toimitamme pakattuna joko sellofaaniin taustakartongin kera, tai vaihtoehtoisesti valkoiseen, tyylikkääseen putkeen, jossa etiketti kiertää yläreunaa ja siinä kuva tuotteesta ja sen tiedot.  Hinnat:

A3-juliste meidän valikoimista 16,00

Omasta kuvasta tehtynä lisämaksu 7,00 €. (maksetaan vain kerran, voit tilata useita tuotteita samasta kuvasta).  

Julisteet toimitetaan postipakettina,  1–6 putkea toimituskulu on 11,78. Litteitä pakkauksia mahtuu samaan pakettiin reilusti.