Varainhankinta

Kenelle?

Koululuokille, urheiluseuroille ja muille ryhmille, jotka tarvitsevat tuottavaa myytävää varainhankintaan. Postikorttipaketeissa on hyvä tuotto ja ne säilyvät paketoituina hyvin. 

Miten se toimii?

Tutustukaa Uutta varainhankintaan -esitteeseen. Siinä on esitelty kolme valmista korttipakettia, joista voitte valita mieleisenne. Kaikki ovat laadukkaita, Suomessa painettuja ja suomalaisten taiteilijoitten kuvista painettuja postikortteja. Voitte myös valita verkkokaupan valikoimista jonkin muun mieleisen paketin. Teemme kortteja myös omista kuvista, vaikkapa luokan oppilaiden piirustuksista! 

Valitkaa, mitä pakettia lähdette myymään. Myyntisummasta (sis. alv) puolet jää teille, ja voitte päättää itse, miten jaatte summan. Lähettäkää meille tilaus myyntipaketeista osoitteeseen tilaukset@hartikka.net . Tilauksesta pitää käydä ilmi, mitä tuotetta haluatte myydä, minkä hyväksi myyntituotot menevät (tulee myyntiesitteeseen), yhteys­henkilö ja postiosoite, mihin myyntipaketit lähetetään, sekä kuinka monta myyntipakettia tarvitsette (kuinka monta oppilasta).

Teemme jokaiselle oppilaalle myyntipaketin, jossa on tilauslomake ja mallipakkaus korteista, jossa on teille räätälöity taustalappu. Lisäksi toimitamme yhteyshenkilölle koontilomakkeen ja sähköisen myyntiesitteen jaettavaksi kaikille oppilaille. Myyntiaikaa on noin kaksi viikkoa. Kun olette myyneet tarpeeksi, kerätkää tilaukset koontilomakkeelle ja toimittakaa sen pohjalta yhteistilaus meille.

Lähetämme tuotteet teille noin 10 päivän toimitusajalla. Mallipakkaukset jäävät oppilaille.

Kysyttävää? Kysy pois! 

 cards@hartikka.net tai soita 040 5288 213