Uusimmat uutuudet

Vielä yhdet joulukortit! Ants Vahterin joulukorttisarja Kaupunkijoulu ehtii vielä täksi jouluksi. Upeat kaupunkikuvat jouluasuisesta Helsingistä ja Porvoosta sopivat jouluntoivotuksiin ja osa korteista sopii muihinkin talvisiin toivotuksiin. Valitse omasi! Linkit: Tukkuun ja Korttikauppaan.

Uusin taiteilijarekrytointimme Leena Könönen on tehnyt jo pitkän uran kuvittajana ja graafikkona, kuvittaen mm. YLE:n lastenohjelmia. Tämä sarja sai nimekseen Terveisiä Korvatunturilta, sillä siinä seikkailevat Korvatunturin asukkaat. Kuvat tuovat joulun tunnelman juuri sellaisena, kuin haluamme sen muistaa ja jälkipolville siirtää. Linkit: ...

Nyt ne on täällä! Kierreselkäiset, kovakantiset muistikirjat saat nyt omalla kansikuvalla. Valitse arkistosi kätköistä tai meidän valikoimistamme juuri sinulle sopivin kuva ja lähetä se meille. Sommittelemme sen sinulle muistikirjan kanteen. Kirjan koko on noin A5, sen kannet on kovaa voimapahvia pyöristetyin etukulmin ja siinä on painettu...

Tältä näyttää Helsinki sellaisena, kuin haluamme sen näyttävän! Antsin värikylläiset, upeat Helsinki-kuvat näyttävät pääkaupunkimme parhaassa valossa. Mukana on niin parhaita nähtävyyksiä kuin vähemmän tunnettuja helmiäkin. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Pink Power

23.09.2021

Nyt on sellainen sarja, että kortit näkyy telineestä ulko-ovelle saakka. Pinkissä on voimaa, niin on myös viestissä. Käy valkkaamassa omasi! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Suosittu Aurora Borealis -sarja uusiutuu kevyesti: Norjan puolella kuvattu Senja-kortti vaihtui Tampereen Kaupinojalla kuvattuun korttiin. Viimeiset Senja-paketit myydään tarjoushinnalla pois. Käy noukkimassa pois! Kuvassa Tampere.

Adalminalta on tullut uusi kuva Kuutamo-sarjaan. Mystic Moon on lisätty Tukkuun. On tuo upea. Sitä ei ole vielä valikoimissa mukana, mutta voi tilata myös Korttikaupasta 5 kpl nippuna. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tarjoustuotteita on muutettu siten, että ne löytyvät myös normaalisti mistä aiemminkin, aihepiirien mukaan tai Tukussa sarjan mukaan. Näin ne ehkä osuvat paremmin silmiin. Löytyy ne edelleen myös koottuna Tarjoustuotteet-sivulta. Noukkikaahan pois!

Helsinki-Finland-sarjan Eduskuntatalo-korttiin on vaihdettu kuva, samoin Vantaa-sarjan Vanhan aseman kuva on vaihdettu. Vantaa-sarjan kuvia on myös käsitelty uudelleen. Joku hosupetteriina oli laittanut edelliset (en tunnusta)!