Uusimmat uutuudet

Nyt ne on täällä! Kierreselkäiset, kovakantiset muistikirjat saat nyt omalla kansikuvalla. Valitse arkistosi kätköistä tai meidän valikoimistamme juuri sinulle sopivin kuva ja lähetä se meille. Sommittelemme sen sinulle muistikirjan kanteen. Kirjan koko on noin A5, sen kannet on kovaa voimapahvia pyöristetyin etukulmin ja siinä on painettu...

Tältä näyttää Helsinki sellaisena, kuin haluamme sen näyttävän! Antsin värikylläiset, upeat Helsinki-kuvat näyttävät pääkaupunkimme parhaassa valossa. Mukana on niin parhaita nähtävyyksiä kuin vähemmän tunnettuja helmiäkin. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Pink Power

23.09.2021

Nyt on sellainen sarja, että kortit näkyy telineestä ulko-ovelle saakka. Pinkissä on voimaa, niin on myös viestissä. Käy valkkaamassa omasi! Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Suosittu Aurora Borealis -sarja uusiutuu kevyesti: Norjan puolella kuvattu Senja-kortti vaihtui Tampereen Kaupinojalla kuvattuun korttiin. Viimeiset Senja-paketit myydään tarjoushinnalla pois. Käy noukkimassa pois! Kuvassa Tampere.

Adalminalta on tullut uusi kuva Kuutamo-sarjaan. Mystic Moon on lisätty Tukkuun. On tuo upea. Sitä ei ole vielä valikoimissa mukana, mutta voi tilata myös Korttikaupasta 5 kpl nippuna. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Tarjoustuotteita on muutettu siten, että ne löytyvät myös normaalisti mistä aiemminkin, aihepiirien mukaan tai Tukussa sarjan mukaan. Näin ne ehkä osuvat paremmin silmiin. Löytyy ne edelleen myös koottuna Tarjoustuotteet-sivulta. Noukkikaahan pois!

Helsinki-Finland-sarjan Eduskuntatalo-korttiin on vaihdettu kuva, samoin Vantaa-sarjan Vanhan aseman kuva on vaihdettu. Vantaa-sarjan kuvia on myös käsitelty uudelleen. Joku hosupetteriina oli laittanut edelliset (en tunnusta)!

Näitä on odotettu! Juuri sopivasti kesää odotellessa saimme Anne Mattssonilta upean perinteisiä purjelaivoja kuvaavan korttisarjan. Kortit on kuvattu etupäässä Helsingin edustalla. Linkit: Korttikauppaan ja Tukkuun.

Korttikauppaan on lisätty nyt Tarjoustuottet-sivu, jossa on vanhoista painoksista jääneitä valikoimapakkauksia edullisesti. Paketteja on rajallinen määrä, ja määrät on syötetty järjestelmään, eli ei pitäisi olla mahdollista ostaa enää kun kaikki on myyty. Saattaa olla, että tuote jää silti näkyvin, koitan kyttäillä tilannetta ja poistaa myydyt...